jan 12, 2017 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Vriendenschaar verliest vooral van zichzelf.
Korbis uit Waddinxveen staat te boek als een geduchte tegenstander. Beide ploegen zijn redelijk aan elkaar gewaagd en het ging vandaag om de tweede plaats in de poule. De winnaar blijft nog enigszins zicht houden op de koppositie. Vriendenschaar begon goed, Ron Koster opende met twee droge schoten de score. Via 2-0 liepen de Bodegravers makkelijk uit naar 6-2. Er leek geen vuiltje aan de lucht. Helaas stokte de productie volledig bij de Kinkker keukens ploeg en Kornis kwam, zonder zelf groots te spelen gewoon langszij. Ruststand 8-8. Ook in de tweede helft lukte het de Bodegravers niet om haar normale niveau te halen. Met hangen en wurgen werd er in de laatste minuut na een 15-17 achterstand nog een 17-17 uitgeperst. En of het daarna nou een terechte strafworp was of niet, het doet er niet toe. 17-18 verloren op een weliswaar schlemielige wijze maar wel volledig eigen schuld.