Lid van Vriendenschaar

Aanmelden als nieuw lid

Leuk dat je lid wil worden! Download hier het inschrijfformulier en vul ‘m digitaal in. Mail het ingevulde formulier vervolgens naar onze ledenadministratie via ledenadministratie@akv-vriendenschaar.nl.

 

Informatiebrief nieuwe leden

Als nieuw lid wil je misschien nog wat meer weten over onze vereniging. In onze ‘informatiebrief nieuwe leden’ vind je veel informatie terug.

 

Afmelden als lid

Je kunt je afmelden als lid van Vriendenschaar door een brief of e-mail te sturen naar de ledenadministratie.

Het lidmaatschap geldt in principe voor het hele korfbalseizoen dat loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Voor een opgegeven lid moet de vereniging voor een heel seizoen bondskosten afdragen, al naar gelang de leeftijd op de peildatum (1 januari). Indien men tijdens een lopend seizoen het lidmaatschap wil opzeggen, is men verplicht nog drie maanden (1 kwartaal) contributie te betalen, startend in de maand van opzegging.

 

Ledenadministratie

Gerona van den Hoogenband
De Werf 49
2411 RZ  Bodegraven
Email: ledenadministratie@akv-vriendenschaar.nl

 

Het Sterrenteam van Vriendenschaar

Sinds 2003 kent Vriendenschaar (ook) de mogelijkheid om jeugdigen met een verstandelijke beperking te laten sporten. Het sporten is gericht op het korfballen, een uitstekende sport om in een mix van jongens en meisjes actief bezig te zijn. De G-korfballers zijn opgenomen in de competitie. Zij spelen niet wekelijks, maar maandelijks op zaterdag twee wedstrijden. Het wedstrijdgevoel wordt gestimuleerd, maar bovenal blijft de gezelligheid voorop staan.

Onze doelgroep is gericht op kinderen van 8 tot 20 jaar die in een reguliere sportteam niet mee kunnen komen met de leeftijdgenoten. Denk aan kinderen met een verstandelijke beperking en/of autisme en aanverwante stoornissen en/of kinderen die op een school voor speciaal onderwijs zitten/hebben gezeten.

Voor informatie over deze activiteit, neem contact op met het verenigingssecretariaat of direct met de begeleider, Pieter Schenk, tel. 06-55898447, e-mail: g-korfbal@akv-vriendenschaar.nl.