Leuk dat je op onze pagina kijkt!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste recreanten om onze gezellige groep aan te vullen. Wij trainen iedere maandagavond op het veld van 19.45 tot 20.45 uur en in de zaalperiode van 19.30 tot 20.30 uur in de Sporthoeve. Iedereen is van harte welkom!

We trainen onder leiding van meestal dezelfde trainer 😉 Ieder traint in zijn of haar eigen tempo met plezier als belangrijkste doel. Na de training even iets drinken en bijpraten is minstens zo belangrijk en gezellig. Je hoeft geen korfbalervaring te hebben. Kom geheel vrijblijvend een keer meetrainen. Voor meer informatie bel gerust:
Jan van der Meer 0612188494 of onze trainer Rob van den Hoogenband 0653961150

Af en toe doen wij mee met een recreantentoernooitje en organiseren zelf een eigen toernooi in de zaal en op het veld

Dat het gezellig is bij de recreanten bleek vrijdagavond 8 september wel toen we deelnamen aan het haringhappen toernooi bij KVS in Scheveningen. In een ontspannen sfeer onze wedstrijdjes gespeeld. En van de 10 deelnemende verenigingen zijn we uiteindelijk 3e geworden. Een prima resultaat ?

Twee van de (korte) wedstrijden hebben we verloren. Namelijk 6-2 van KVS A en nipt verloren met 1-0 van Die Haghe. En twee wedstrijdjes hebben we gewonnen, tegen Lynx met 4-1 en Achilles B met 2-1. Hierdoor speelden we de troostfinale om de 3e en 4e plaats tegen Avanti. Deze werd gewonnen met 2-1. Uiteindelijk dus een verdiende (niet verwachte ?) 3e plaats.

Ter afsluiting van dit toernooi kregen we weer een heerlijke haringschotel die we ons goed lieten smaken