Kamp 2017

 

Het 48e jeugdkamp staat alweer voor de deur en ook dit jaar heeft de kampcommissie weer flink lopen brainstormen over een kampthema. Want hoe gaan we het kamp dit jaar inSTEAKen? Wat voor vlees hebben we dit jaar in de kuip? Nou jullie vallen met de neus in de boter! Neem het met een korreltje zout want het kamp wordt voor jullie een eitje.

 

We gaan er namelijk een groot
FOODTRUCK FESTIVAL
van maken!

 

Belangrijk dus dat je dit jaar het kaas niet van je brood laat eten. Zit je met de gebakken peren? Mooi! Doe je vaak mee voor spek en bonen? Top! Dit wordt jouw kamp!

Zoals jullie weten gaan we dit jaar naar kamphuis De Aalbertshoeve in Ermelo. We hopen dat jullie vol aan de bak gaan om met de leukste mascottes en kleding aan te komen. Misschien zijn een aantal van jullie zelfs al bezig met de Bonte Avond, want wie wil die ‘Cup met de Grote Oren’ nou niet winnen?! Om jullie alvast wegwijs te maken lezen jullie hier of in de aanschrijving meer over de Bonte Avond. Ook zal het kampboekje een aantal weken voor vertrek worden uitgedeeld. Wij hebben in ieder geval al heel veel zin in kamp. En nu moeten wij weer hard aan de slag!

Groetjes, De Smaakpolitie

Fenne, Marike, Marissa, Merel, Raymond, Mark, Mike en Luuc