Waarom wordt u lid van de club van 100 A.K.V. Vriendenschaar?

De club van 100 is in 1999 opgericht en stelt zich ten doel om A.K.V. Vriendenschaar in materiele zin te ondersteunen. Honderd stond voor 100 gulden en staat nu voor “op naar de 100 leden”.

Jaarlijks wordt een bijdrage verstrekt van 90% van de jaarlijks te innen donaties. De resterende 10% komt ten goede komen aan activiteiten binnen de club van 100 zelf en aan administratie en promotiekosten. Deelname aan activiteiten is ook voor introducees tegen betaling altijd mogelijk.

Elk jaar vindt er een algemene ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering wordt besloten aan welk doel/doelen de vastgestelde bijdrage aan A.K.V. Vriendenschaar wordt bijgedragen. Door de bijdrage van de club van 100 was het mogelijk het volgende aan te schaffen: het wedstrijdscorebord; nieuwe barkrukken; terrasmeubilair; een van de containers en onlangs de aanschaf van een bladblazer achter de onderhoudstractor. Ook is er een grote bijdrage gedaan aan de bouw van de nieuwe kleedkamers.

Bij voldoende deelname wordt elk jaar wordt er voor alle leden een “feestactiviteit” georganiseerd. Ook worden er soms andere activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld: een fietspuzzeltocht, soosmiddag, sinterklaasmiddag, bowlingavond en barbecue. Aan deze activiteiten (behalve de feestavond) kunnen ook andere leden van A.K.V. Vriendenschaar tegen betaling deelnemen.

Het bestuur van de club van 100 zet zich ook in om het aantal leden te vergroten.

De donatie bedraagt per jaar € 50,00.

Voor verdere informatie of aanmelding kunt u terecht bij één van de bestuursleden:

Sia Koster
Anneke Versloot
Els van Staalduinen
Secretariaat: clubvan100@akv-vriendenschaar.nl

Download het inschrijfformulier