nov 13, 2017 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

VRIENDENSCHAAR WINT VAN KOAG

Op zaterdag 11 november was de openingswedstrijd van de zaalcompetitie voor Vriendenschaar. Tegenstander was KOAG uit Krimpen aan den IJssel, een bekende tegenstander. Na een goede voorbereiding in de afgelopen weken, werd er met vol vertrouwen gestart aan deze wedstrijd.

De score ging in het begin van de wedstrijd gelijk op, totdat KOAG op een gat van drie wist te komen  bij een 3-6 voorsprong voor de ploeg uit Krimpen. Vriendenschaar bleef echter de goede, juiste keuzes maken, wat resulteerde in een verdiende 11-10 voorsprong bij rust.

Vriendenschaar kwam als beste uit de rust en schakelde het tempo nog iets omhoog. De ballen vielen nu ook goed en zo werd er uitgelopen naar een comfortabele 19-12 voorsprong. Vanaf dit moment werd de focus wat minder en dit greep KOAG met beide handen aan. Met nog 5 minuten op de klok was het gat nog maar drie punten in het voordeel van Vriendenschaar. Ook nu bleef de ploeg uit Bodegraven de juiste aanvallen spelen en trok zo aan het langste eind in een geweldige zaalopener in een volle Sporthoeve. De eindstand was uiteindelijk 23-21 voor Vriendenschaar.

Volgende week wacht alweer een oude bekende. Dan staat om 18.50 uur de wedstrijd tegen Weidevogels uit Bleiswijk op het programma.