28 jan 2019 / Geschreven door akv Vriendenschaar / Geen reacties

De Vrienden van Vriendenschaar

Met een euforisch gevoel na de overwinningen van ons 1e en 2e afgelopen zaterdag gingen mijn gedachten een week terug in de tijd. Daar stond ik in een bomvol Ahoy. De crème de la crème van Nederlandse muziekbodem kwam hier bij elkaar om samen het feest van het jaar te vieren. De Vrienden van Amstel! Terwijl ik aan het genieten was van al het spektakel begon ik te fantaseren over een soortgelijk festival in Bodegraven. Bij Vriendenschaar. De Vrienden van Vriendenschaar!

Zie je het voor je? Een bomvolle sporthoeve gevuld met….. Wacht even ik krijg een telefoontje van Jack.

Jack:      Vriend, wat doe je nu man? De Vrienden van Vriendenschaar? Dat heeft de Sponsorcommissie al jaren geleden bedacht!

Mike:    Ja dat weet ik wel. Maar het bekt zo lekker joh! Kunnen we niet iets regelen?

Jack:      Tuurlijk, iets regelen kunnen we altijd. Jij plaatst letterlijk de tekst ‘de sponsorcommissie is te gek’ in je volgende stukje en ik mag tijdens De Vrienden van Vriendenschaar achter de drums. Deal?

Mike:    Deal!

Dus waar was ik? Owja! Zie je het voor je? Een bomvolle sporthoeve gevuld met onze eigen Vriendenschaar toppers. Een prachtig podium opgezet door de mannen van de Accommodatie Commissie. Rob die zorgt dat de elektronica lekker werkt. Entertainers als Fenne van den Hoogenoot en Mikerophone Lina. Rappers als Rik ‘rapper Sjors’ van Dam, Ronnie Koster Flex en Lange Frans Boot. Onze eigen 3J’s (Jeske, Jur en Jack) die fantastische hits ten gehore brengen op gitaar en drums. Onze cameramannen Thijs en Wietse die al het spektakel in Ultra HD op beeld weten vast te leggen. En Ilse, Nancy en José die achter de bar perfecte biertjes lopen te tappen.

En natuurlijk de kenmerkende Vrienden van Vriendenschaar hits, zoals ‘Purple Ray’, ‘Cees sera sera’ en ‘Lex me entertain you’. Met als eindklapper vanzelfsprekend ‘Eef! Alsof het je laatste dag is’! Geheid dat het dak er dan vanaf gaat. Dat gezegd hebbende kunnen we het misschien beter in de kantine organiseren, hoeven we straks alleen nog maar het nieuwe dak erop te zetten ;).

Mike

Heb jij een dringende vraag voor Mike? Of zie jij dingen anders? Durf het aan en stuur een Talk to the Mike naar voorzitter@akv-vriendenschaar.nl!