okt 16, 2017 / by Ruben Ritmeester / Geen reacties

Vriendenschaar verliest met 25-14

De afgelopen twee wedstrijden wist Vriendenschaar lekker in hun spel te komen. Vorige week waren de Bodegravers onverslaanbaar.

Deze zaterdag, de laatste veldwedstrijd, was de druk dus hoog om dit voort te zetten. Vriendenschaar moest winnen! Het was een heerlijke zonnige dag, geen wind en veel publiek die kwam supporten, kortom de ingredienten om te winnen.

De scheidsrechter floot in en de wedstrijd ging van start. Beide ploegen begonnen fanatiek maar het waren de Reeuwijkers die in de eerste 3 minuten al op 2-0 voorsprong kwamen. Gelukkig wist Vriendenschaar mee te scoren. Al snel werd het 3-2. Reeuwijk zat goed in de wedstrijd en zorgde ervoor dat ze 4x snel achter elkaar scoorde. De stand was nu 7-2. De Bodegravers moesten aan de bak, de kansen werden gecreerd maar het lukte ze maar niet om doelpunten te maken.
Net voor de rust wist de ploeg er toch nog 1 te maken. Maar Reeuwijk was sterk en bleef scoren. Dit zorgde ervoor dat Vriendenschaar de rust in ging met een 10-3 achterstand.

Na de rust ging Vriendenschaar met volle moed verder, de wedstrijd was nog lang niet gespeeld. Maar opnieuw maakte Reeuwijk gelijk 2 doelpunten na de rust. 12-3 stond het nu.
Vriendenschaar raakte de overtuiging in de aanval kwijt en de verdediging stond niet sterk. Reeuwijk bleef maar scoren waardoor zij op een voorsprong kwamen van 20-8. Vriendenschaar wist uiteindelijk nog een aantal doelpunten te maken. Maar dit was al lang niet meer genoeg om Reeuwijk in te halen.
Vriendenschaar heeft de wedstrijd met 25-14 weggegeven doordat zij niet scherp waren.