okt 03, 2016 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Domper voor Vriendenschaar

De hele wedstrijd liep de Knikker keukens ploeg een beetje achter de feiten aan. Vooral het eerste aanvalsvak had moeite om echt goed uitgespeelde kansen te creëren. En dat lag vooral aan het aanvalskwartet zelf, te snel een halve kans proberen te pakken i.p.v. het schot uit te stellen en wachten op een nog betere positie. Toch lukte het Vriendenschaar de rust in te gaan met een 9-9 gelijke stand. Vriendenschaar was knap teruggekomen na een langdurig verschil van steeds 2 en 3 doelpunten in het voordeel van de thuisploeg. Vol goede moed startte men dan ook de tweede helft. Helaas viel het aan Vriendenschaar zijde allemaal een beetje tegen, vooral de afronding liet te wensen over. Waar Kinderdijk de kansen in de korfzone er wel ingooide, miste Vriendenschaar de scherpte. Jammer, bij een achterstand van 17-13 met nog een kwartier te spelen deed Kinderdijk het goed, lange aanvallen en echt proberen de juiste speler uit te spelen. Het spel van Vriendenschaar oogde rommelig en wat erger was, Vriendenschaar slaagde er maar niet om de achterstand te verkleinen. Bij 20-15 kwamen de Bodegravers nog een klein beetje terug tot 20-17, maar de laatste goal viel in de slotseconden en daarmee was het pleit beslecht. Vriendenschaar was deze zaterdag gewoon niet goed genoeg. Het zal en moet de laatste twee wedstrijden van deze eerste helft van de veldcompetitie echt beter, want 3 punten uit 5 gespeelde wedstrijden kan echt niet.