27 aug 2018 / Geschreven door akv Vriendenschaar / Geen reacties

Zaterdag 15 september begint de Grote Clubactie 2018

Vanaf dat moment zullen er in heel Nederland weer loten worden verkocht met als goede doel het financieel steunen van je vereniging. Van elk lot dat door jullie wordt verkocht krijgt Vriendenschaar namelijk 80% van de opbrengst.

Vanaf  10 september worden de lotenboekjes tijdens de trainingen uitgedeeld.

Net als voorgaande jaren kun je met verkoopboekjes langs familie, vrienden, buren en andere mensen in je omgeving om loten te verkopen. Als iemand een lot wil kopen vullen zij de volgende gegevens in:

  • naam, adres, postcode en woonplaats
  • bank- of girorekeningnummer   (niet vergeten)
  • het aantal loten dat ze willen kopen
  • een handtekening.

 

De kopers kunnen alleen incasso betalen. Je hoeft dus niet meer langs de deuren om het geld op te halen. De mensen zetten namelijk hun bank- of girorekeningnummer in het verkoopboekje en hun lotnummer wordt dan vermeld op hun rekeningafschrift. Dit is makkelijk voor de mensen en veilig voor jou, want je hoeft niet meer met geld over straat.

Meer informatie over de actie vind je op de site van de Grote Clubactie.

Wat echt belangrijk is om te weten, is dat je pas vanaf zaterdag 15 september langs de deuren mag gaan. Onze vereniging kan namelijk gediskwalificeerd worden als wij ons niet aan de spelregels houden. De verkoopboekjes moeten uiterlijk op zaterdag  29 september 2018 worden ingeleverd. We willen graag van iedereen de boekjes terug.

In het clubhuis staat een brievenbus waar je de verkoopboekjes in kunt doen.

Je mag ze ook bij ons thuis bezorgen.

Iedereen veel succes met verkopen. Het zou mooi zijn als we de 500 loten halen. Dat is ongeveer 5 loten per kind. Dat moet toch lukken. Meer loten verkopen mag altijd. Dat is alleen maar goed voor de club.

 

Alvast bedankt voor je inzet en succes met het verkopen.

Dorien van der Meer (Koningstraat 12 ) en Annet Verbeij (Henegouwerhof 13)