jan 14, 2019 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Als je dit leest hebben mijn eerste vijf woorden effect gehad. Het is een trucje uit de marketing en journalistieke wereld waaraan ik laatst door Jan Schilt herinnerd werd. De eerste vijf woorden van een tekst bepalen of je deze verder leest of niet. De moderne mens wordt steeds ongeduldiger en alle informatie waar we niets aan denken te hebben, is onze tijd niet waard. Maar nu niet stoppen met lezen hoor! Ik meen namelijk wat ik zeg.

Dit seizoen worden wij kampioen! Een uitspraak waar ik echt heel erg in geloof en ook met een groot deel van jullie heb gedeeld tijdens het nieuwjaarsfeest afgelopen zaterdag. Deze Bibberende Borrel georganiseerd door onze Activiteiten Commissie was weer een ouderwets gezellige avond. Aan de hand van de Nieuwjaars Medley nam ik jullie mee langs onze hoogtepunten van afgelopen jaar. Als Mike ‘Talk to the Mike’ Lina stond ik nog even goed voor joker toen bleek dat er geen microfoon aanwezig was. Ik heb niet zo vaak een grote mond, maar gelukkig wist ik hem deze avond wel in te zetten. Zelf vond ik het een hele leuke manier om de Nieuwjaars speech in een nieuw jasje te steken en ik ben ook zeker van plan om dit volgend jaar weer te doen. En mijn verwachting is dat in die van volgend jaar het kampioenschap van ons 1e een grote rol zal krijgen.

Maar ik ben niet de enige die deze kampioenenkaart heeft durven spelen. Ook onze captain Edwin van Staalduinen heeft deze uitspraak via Rebonieuws met het wereldwijde web gedeeld. Dit in een leuk interview dat ook te lezen is op onze website via https://www.akv-vriendenschaar.nl/onze-captain-aan-het-woord/. De trots van Edwin voor de selectie spat hiervan af. En dat mag ook wel want de eerste helft zaal liep als een tierelier. Helaas liepen ons 1e en 2e afgelopen zaterdag beiden tegen een nederlaag aan. Maar geen stress! Ook dat gebeurt weleens op de weg naar een prachtig kampioenschap. En zonder wrijving geen glans!

Maar wat nu? Als we echt kampioen willen worden is alle hulp welkom. Kom onze selectie daarom de komende tijd zo veel mogelijk supporten! En dat kan niet gek genoeg. Trek je Vriendenschaar shirt aan, neem spandoeken mee of trek je trommels weer uit de kast. Veel van jullie zijn echte trouwe fans en doen dit al wekelijks, zelfs bij uitwedstrijden. Maar ik denk dat we de tribune nog voller kunnen krijgen dan dat hij nu al is. Hopelijk zie ik jullie de komende wedstrijden allemaal op de tribune en dan zorgen we er met z’n allen voor dat we aan het eind van het seizoen een leuk kampioensfeest hebben!

Mike

Heb jij een dringende vraag voor Mike? Of zie jij dingen anders? Ga het gesprek aan en stuur een Talk to the Mike naar voorzitter@akv-vriendenschaar.nl!