dec 14, 2016 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Dit jaar organiseert de Jeugdcommissie een zwemavond voor de C- en B-teams van Vriendenschaar. Op vrijdagavond 3 februari hebben we het subtropische binnenbad van 21.30 tot 23.00 uur even helemaal voor onszelf! En weet je wat helemaal leuk is? Iedereen mag ook één vriendje/vriendinnetje meenemen.

Om dit allemaal goed te laten verlopen hebben we wel wat afspraken moeten maken met het zwembad. Een van deze afspraken is dat er maximaal 50 kinderen toegelaten mogen worden (aan het aantal leiders zit geen beperking). Hier kunnen we helaas geen uitzondering op maken dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Op zaterdag 7 januari is het mogelijk om je tussen 09.00 en 13.00 uur in te schrijven voor deze zwemavond. De inschrijfformulieren zullen ergens in december worden uitgedeeld aan de teams. Op dit formulier zal ook nog aanvullende informatie vermeld staan. Lever dit formulier ondertekend door één van je ouders in bij iemand van de Jeugdcommissie (in het zaalwachthok in de sporthal). Daarnaast vragen we een financiële bijdrage van €4,00 per persoon (dit geldt ook voor het eventuele vriendje/vriendinnetje).

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over deze zwemavond als wij! Heb je nog vragen? Stuur deze dan even op naar
jc@akv-vriendenschaar.nl en dan hoor je zo snel mogelijk van ons!

Groetjes,
De Jeugdcommissie


Download hier het inschrijfformulier