mrt 13, 2016 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Met gespannen koppies stonden de mannen van Vriendenschaar D4 afgelopen zaterdag klaar voor de wedstrijd. Vandaag moest het dan toch echt gebeuren, er moest gewonnen worden van Sperwers D1. Dit zou nog een moeilijke klus gaan worden aangezien de wedstrijd hiervoor met 4-1 verloren werd van dezelfde tegenstander. Daarnaast miste het team dit keer speler Tijmen en coach Marike.

De eerste helft begon goed en Vriendenschaar kwam al snel op een 1-0 voorsprong. Een paar minuten later beantwoorde Sperwers dit met een tegendoelpunt. Er werd gerust met een 1-1 gelijkspel. Een uitslag die nog niet genoeg zou zijn om vandaag het kampioenschap te kunnen vieren.

Maar waarschijnlijk heeft coach Geert Jan in de rust een goede speech gehouden, want in de tweede helft herpakte Vriendenschaar zich. En hoe! De scoormachine begon te lopen en de mannen wisten maar liefst nog 7 keer te scoren! Dit leidde uiteindelijk tot een 8-1 winst voor Vriendenschaar. Bij het eindsignaal ontvingen de mannen een luid applaus van het publiek en werden ze beloond met diploma’s en snoepzakjes.

D4, gefeliciteerd met het zeer verdiende kampioenschap!