jun 12, 2023 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Donderdag 8 juni: Vriendenschaar A2 speelde een inhaalwedstrijd tegen ALO A1, concurrent voor het kampioenschap. Al werd ALO toen nog niet echt als concurrentie gezien, eerder als beter: in mei werd nog met 10-4 verloren van dit team met veel lengte.

De verwachtingen waren dus laaggespannen aan Bodegraafse kant voor die inhaaldonderdag, maar niks was minder terecht: Vriendenschaar A2 speelde een goede wedstrijd en wist die avond, thuis, met 8-4 te winnen.

Dat beloofde een échte kampioenswedstrijd op zaterdag 10 juni, wederom thuis, tegen Refleks A2. De ondersten uit de poule, waar misschien dan – onterecht – te makkelijk over wordt gedacht. Refleks liet zich echt zien tijdens deze bloedhete wedstrijd en wist lange tijd een voorsprong te claimen.

Pas in het tweede deel van de tweede helft wist Vriendenschaar A2 terug te komen: 3 doelpunten achterstand, 2, 1… en vervolgens een gelijkspel. Om uiteindelijk nog op voorsprong te komen en met 13-10 te winnen. Veel vreugde én veel water na het knokken in temperaturen tegen de 30 graden. Van harte gefeliciteerd allemaal!