sep 25, 2019 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Afgelopen zaterdag speelde Vriendenschaar 1 alweer haar derde wedstrijd in klasse 2H van de veldcompetitie, thuis tegen DVS’69 1. Deze ploeg won de eerdere twee wedstrijden met respectievelijk zeven en acht punten verschil.

De eerste helft ging het gelijk op tussen beide ploegen, in beide verdedigende vakken werd weinig ruimte gegeven. In het ene vak van Vriendenschaar 1 viel in de eerste helft nog Patrick Verbeij uit, waardoor speler uit 2 Jack Bunnik erin kwam. Bij rust stond het 7-8.

Net als bij de voorgaande wedstrijd kwamen de Bodegravers echter gauw na rust flink achter te staan. De doelpunten voor de thuisploeg vielen moeizaam. Er werd gewisseld in de vakken om 2-2-dames te bewerkstelligen. Zodoende werd onder andere speelster Rianne Kwakernaak ingebracht.

Scoren bleef echter lastig, waardoor het uiteindelijk kwam tot een verlies van 10-15. Met tien doelpunten worden over het algemeen geen wedstrijden gewonnen. Er is dus werk aan de winkel voor wat de afronding betreft.

Aanstaande zaterdag wordt tevens thuis gespeeld door de Vriendenschaarselectie. Vriendenschaar 2 speelt om 14.00 uur tegen Fortis; Vriendenschaar 1 daarna tegen Keep Fit ’70.