dec 21, 2018 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Begin deze maand mochten we de GoedheiligHan met zijn pieten weer verwelkomen in de kantine. Jaarlijks weet deze beste man ook weer onze club te vinden en ons te verwennen met veel lekkers en cadeaus. Ik stel me zo voor dat hij op dit moment met een sangria-tje en een schaaltje tapas zit bij te komen in zijn Spaanse villa terwijl de pieten heerlijk aan het ontspannen zijn in de sauna. En terecht, want zeer verdiend! Bedankt weer de mooie tijd pieten en GoedheiligHan!

Maar nu even over naar heel iemand anders: Han van Leeuwen. Ondanks dat ik hem ook een sangria-tje en schaaltje tapas gun heeft hij afgelopen vrijdag samen met Jan en Rob een gezellige Muziek-Bingo avond verzorgd. Het leek net of Sinterklaas had besloten om nog een paar weken langer te blijven want de prijzen en cadeaus vlogen je om de oren! Helaas kon ik er zelf niet bij zijn maar de aanwezigen moeten dankzij deze mannen een topavond hebben gehad.

Ondertussen zijn we in de zaal alweer een paar weken gevorderd. Op dit moment liggen er nog geen jeugdteams op kampioenenkoers, maar het seizoen is, net als de spelers, nog jong en dit kan zomaar omslaan. Ons 1e team heeft in ieder geval wel het doel om ons dit zaalseizoen een kampioensfeest te bezorgen. Vorige week mochten we de derde overwinning tegen De Vinken afvinken en een week later pakten we twee hele belangrijke punten tegen Tiel. En dat met mooi spel en beleving! Ik ben benieuwd wat de komende maanden ons gaan brengen maar ik geloof dat het mooie tijden worden!

En over mooie tijden gesproken! The most wonderful time of the year is aangebroken. Kerst! Dat betekent weer lekker ongegeneerd “All I wan’t for Christmas” zingen en ‘All You Need Is Love’ kijken, cadeautjes die zich op magische wijze elke dag meer opstapelen onder de kerstboom en foute kersttruien! Zelf doe ik maar al te graag mee aan deze laatste trend en ook dit jaar hoop ik een mooi exemplaartje op de kop te tikken. Nieuwsgierig geworden? Kom hem dan op 12 januari tijdens de Bibberende Borrel in de kantine bekijken terwijl ik ook de nieuwjaars speech in een nieuw ‘truitje’ stop.

Maar voor nu, geniet van deze gezellige periode met familie, vrienden en Robert ten Brink. Want all you need is love! Fijne kerstdagen!

Mike

Heb jij een dringende vraag voor Mike? Of zie jij dingen anders? Ga het gesprek aan en stuur een Talk to the Mike naar voorzitter@akv-vriendenschaar.nl!