sep 28, 2020 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Voor de meeste van onze leden en bezoekers zal het inmiddels een bekend gezicht zijn: de corona-coördinatoren die aanwezig zijn op het moment dat er activiteiten op onze vereniging zijn. Wij zijn verplicht om altijd een corona-coördinator op ons complex aanwezig te laten zijn. Zeker nu er aanvullende maatregelen zijn afgekondigd en een strengere controle op de naleving van de regels, is het extra belangrijk dat er altijd een corona-coördinator aanwezig is. Wij hebben tot nu toe al kunnen rekenen op een flink aantal vrijwilligers, waarvoor onze grote dank!

Wij zijn op zoek naar extra mensen die corona-coördinator willen worden. Vele handen maken immers licht werk! Wat wordt er van een corona-coördinator verwacht?

  • Het toezien op de naleving van de corona-regels, in het bijzonder op de naleving van de 1,5 meter afstand op het complex;
  • Het schoonmaken van het gebruikte spelmateriaal;
  • Het registreren van contactgegevens van mensen die op het terras en/of in de kantine willen plaatsnemen;
  • Het ‘placeren’ van de mensen op het terras en/of in de kantine;
  • Het inlichten van bezoekers over de getroffen maatregelen, zoals het verplicht desinfecteren van de handen bij het oplopen op het terrein.

Een ‘shift’ doe je nooit alleen, maar altijd minimaal met z’n tweeën. Een ‘shift’ duurt bovendien slechts een paar uur. Je kunt zo vaak ingedeeld worden als je wilt of kunt, dus ook als je maar een of twee keer kunt, ben je van harte welkom. Ook in de zaal zullen we corona-coördinatoren nodig hebben, dus ook als pas over een tijdje beschikbaar bent, kunnen we je hulp goed gebruiken!

Wil je ons team van corona-coördinatoren komen versterken? Laat het ons weten via bestuur@akv-vriendenschaar.nl.

 

Het bestuur