jun 10, 2024 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Hij werd op de ALV aangedragen én ingestemd: Ruben Ritmeester zal Frans Boot, die jaren onderdeel van het bestuur was als algemeen lid, per direct vervangen. We zijn heel blij en dankbaar dat Ruben zich bij het bestuur wil voegen.

De meesten zullen hem kennen, want Ruben loopt al sinds jongs af aan bij de vereniging rond. Hij stelt zich toch graag nog even voor.

Even voorstellen: mijn naam is Ruben Ritmeester. Ik loop alweer enige tijd rond bij Vriendenschaar. Als ik het goed heb, ben ik rond mijn 6de lid geworden. Dat zou betekenen dat ik nu ongeveer 25 jaar betrokken ben bij Vriendenschaar. Hoewel ik in mijn vroege twintiger jaren ben gestopt met het spelen van wedstrijden, ben ik altijd actief gebleven bij de vereniging. Toen ik zelf nog wedstrijden speelde, heb ik jeugdteams trainen gegeven. Verder onderhoud ik sinds 2011 de website van Vriendenschaar met een aantal andere vrijwilligers.

Naast de vriendschappen die ik heb opgebouwd bij de club, heb ik ook mijn vrouw Rianne leren kennen bij Vriendenschaar. Samen hebben we twee kinderen: Lynn (2) en Teun (jonger dan 1). Je zult ons met enige regelmaat langs de kant zien staan. We proberen zoveel als mogelijk op zaterdagen aanwezig te zijn om onze selectie aan te moedigen. Als het even kan nemen we de kinderen mee, dan kunnen ze alvast de kneepjes van het ‘vak’ leren. 😉

Ik zal vaak genoeg te vinden zijn op het veld (of in de zaal), dus mocht je nog wat van mij willen weten, spreek me vooral even aan! Tot dan!