apr 28, 2016 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

De kamploterij van dit jaar, die gehouden werd op zaterdag 23 april, was weer helemaal geslaagd! Er stond een frisse wind, maar het bleef die dag gelukkig redelijk droog en af en toe kwam de zon ook lekker door. De cadeautafel was ook weer goed gevuld en de lootjes gingen er dan ook vrij hard doorheen. Er konden maar liefst vijf barbecuepakketten gewonnen worden, maar ook aan cadeaubonnen was geen gebrek.

Die prachtig gevulde cadeautafel hebben wij natuurlijk te danken aan de winkels en bedrijven uit Bodegraven die ons dit jaar weer wat hebben willen schenken. De hoofdprijzen waren verzorgd door lieve en gulle vrijwilligers van de vereniging, De Knikker en Gerofen IT, waarvoor heel hartelijk dank! We hopen dat de winnaars blij zijn met hun cadeaus. Daarnaast willen we natuurlijk ook de rest van de sponsoren bedanken en dat zijn er een hoop… Welkoop, Kokkeler, EllenZ, Kaars Koffie, Kwalitaria, Gelderblom, Keurslager, Rietveld, Kalkman, Verweij, Bussing, Beemster, Wereldwinkel, Fietsenmaker Jan Willem, Goudreinet, Glissenaar, Doodles, Kaaswinkel, Expert, Shoeby, Tol 14, Vero Moda, Sport 2000, Veelenturf, Karwei, Formido, Poelier Sterk, Hardloopwinkel, ’t Stoepje en Karssen: ontzettend bedankt!

Er is nog een aantal mensen dat hun prijs (of zelfs prijzen) nog op mag komen halen en dat zijn: Xandro, Corina, Melissa, Anneke, Jack, Denise S. en Gwen. Daarnaast zijn er ook nog prijzen gevallen op de volgende loten: geel 519, blauw 615, oranje 916, geel 591. Heeft u één van deze loten nog in uw bezit? Neem ‘m dan mee naar het veld en dan krijgt u de bijbehorende prijs mee naar huis.

Bedankt weer voor de mooie middag en natuurlijk voor het kopen van de loten! Met behulp van het bedrag dat we hiermee hebben opgehaald, kunnen we weer een deel van het hopelijk onvergetelijke 46e jeugdkamp financieren.

Groetjes,

De Kleurenblinden