okt 28, 2016 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Weet je wat deze symbolen betekenen?

schermafbeelding-2016-11-22-om-15-00-58

En wie bedoelen we met:
Poliwag, Rapidash, Bulbasaur, Onix, Charizard, Victreebel, Articuno… en natuurlijk Mewtwo….

Wie nu weet waar het over gaat, is vast afgelopen vrijdagavond op onze jeugdavond geweest. Pokémon Go 2.0… De Real Life versie.

De teams verzamelden zich in de kantine, verdeelden zich in 5 groepen en luisterden gespannen naar de uitleg van Mike. Iedereen kent het spel Pokémon Go…. Maar de versie die we nu hadden was Pokémon in het echt.

In de wijk konden elementen gevonden worden waarmee de echte Pokémons… eh sorry, Pokémon (is ook meervoud heb ik vrijdag geleerd)… gevangen konden worden. Waar goed opgelet moest worden, was de tijd. In elke tijdsgroep waren er 4 Pokémon te vangen. Als je te laat was, was de Pokémon gemuteerd in een nieuwe!

Enthousiast liepen… renden alle groepen door de wijk. Om na 5 kwartier uitgeput in de kantine te komen om uit te rusten. Maar nee, de disco was van start compleet met laserlampen en rook. Gaaf en cool! Uitrusten kunnen we thuis!

Jeroen en Lennart Dekkers, bedankt voor deze special effects!

De uitslag van het spel werd bekend gemaakt. Eervolle vermelding voor team Pia, team Melissa en team Coliene. De eerste prijs moest verdeeld worden tussen team Jinke en team Rianne. En het was spannend. Beiden hadden een score van 39 punten. Uiteindelijk had team Rianne de meeste Pokémon gevangen en waren zij de winnaar. Maar het was op het nippertje….

Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme!

Tot de volgende jeugdavond.

 

Groetjes,
De JC