sep 04, 2023 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Zaterdag 23 september begint de Grote Clubactie 2023.

Vanaf dat moment zullen er in heel Nederland weer loten worden verkocht met als goede doel het financieel steunen van je vereniging. Van elk lot dat door jullie wordt verkocht krijgt Vriendenschaar namelijk 80% van de opbrengst.

Er zijn twee manieren om loten te verkopen:
Digitaal: dit is mogelijk met link https://lot.clubactie.nl/lot/algemene-korfbalvereniging-vriendenschaar/230044.
Deze link is vanaf 23 september actief.

Daarnaast blijft het mogelijk om loten via de boekjes te verkopen. Vanaf 18 september worden de lotenboekjes tijdens de trainingen uitgedeeld. Net als voorgaande jaren kun je met verkoopboekjes langs familie, vrienden, buren en andere mensen in je omgeving om loten te verkopen.

Als iemand een lot wil kopen vullen zij de volgende gegevens in:
– naam
– mailadres
– bank- of girorekeningnummer (niet vergeten)
– het aantal loten dat ze willen kopen
– een handtekening

De kopers kunnen alleen incasso betalen. Je hoeft dus niet meer langs de deuren  om het geld op te halen. De mensen zetten namelijk hun bank- of girorekeningnummer in het verkoopboekje en hun lotnummer wordt dan vermeld op hun rekeningafschrift. Dit is makkelijk voor de mensen en veilig voor jou, want je hoeft niet meer met geld over straat.

Meer informatie over de actie vind je op de site van de Grote Clubactie.

 

De verkoopboekjes moeten uiterlijk op 21 oktober 2023 worden ingeleverd. We willen graag van iedereen de boekjes terug. In het clubhuis staat een brievenbus waar je de verkoopboekjes in kunt doen. Je mag ze ook bij ons thuis bezorgen.

Iedereen veel succes met verkopen. Het zou mooi zijn als we de 600 loten halen. Dat is ongeveer 6 loten per kind. Het zou prachtig zijn als we dat halen. Alvast bedankt voor je inzet en succes met het verkopen.

Dorien van der Meer (Koningstraat 12) en Annet Verbeij (Henegouwerhof 13)