sep 15, 2021 / by Cor van den Hoven / Geen reacties

Zaterdag 18 september begint de Grote Clubactie 2021.

Vanaf dat moment zullen er in heel Nederland weer loten worden verkocht met als goede doel het financieel steunen van je vereniging. Van elk lot dat door jullie wordt verkocht krijgt Vriendenschaar namelijk 80% van de opbrengst. Met deze opbrengst willen we de kantine herinrichten en er een mooi clubhuis van maken.
Intussen zijn de boekjes op het veld uitgedeeld. Er zijn echter nog 3 manieren om loten te verkopen. Hieronder worden ze alle drie beschreven.

Optie1:
Net als voorgaande jaren kun je met verkoopboekjes langs familie, vrienden, buren en andere mensen in je omgeving om loten te verkopen.
Als iemand een lot wil kopen vullen zij de volgende gegevens in:
– naam en e-mailadres
– IBAN  (niet  vergeten)
– het aantal loten dat ze willen kopen
– een handtekening.

Optie 2:
Nieuw is dat er in de boekjes ook QR-codes staan. Als een koper deze liever met zijn telefoon scant, krijgt deze het lot digitaal te zien. De koper vult het lot dan volledig op zijn telefoon in.
Het papieren lot hoeft dan niet ingevuld te worden.

Optie 3:
De derde mogelijkheid is de verkoop via je persoonlijke verkooppagina. De link hiervan wordt zaterdag 19 september naar de leden of hun ouders gemaild.
Deze link kun je via de sociale media delen met de mensen aan wie je wilt verkopen. Zij krijgen dan ook een lot te zien dat zij kunnen invullen.
Je hoeft bij deze optie dus niet meer bij de mensen langs de deur.

Optie 4:
De vierde optie maakt gebruik van het digitale lot op de verenigingspagina. Op deze internetpagina vult de koper de gegevens in en het aantal gewenste loten. Met deze link open je het digitale lot.

 

De verkoopboekjes moeten uiterlijk op zaterdag 16 oktober 2021  weer worden ingeleverd.  Dit kan via de brievenbus in het clubhuis of via onze thuisadressen.

De digitale verkoop kan doorlopen tot 23 november. 8 december vindt de trekking plaats.

Iedereen veel succes met verkopen. Het zou mooi zijn als we de 600 loten halen. Dat is ongeveer 5-6  loten per kind. Meer loten verkopen mag altijd.

Alvast bedankt voor je inzet en succes met het verkopen.

Dorien van der Meer  (Koningstraat 12 ) en Annet Verbeij (Henegouwerhof 13)