11 sep 2019 / Geschreven door AKV Vriendenschaar / Geen reacties

Zaterdag 14 september begint de Grote Clubactie 2019

Vanaf dat moment zullen er in heel Nederland weer loten worden verkocht met als goede doel het financieel steunen van je vereniging. Van elk lot dat door jullie wordt verkocht krijgt Vriendenschaar namelijk 80% van de opbrengst. Vanaf  9 september worden de lotenboekjes tijdens de trainingen uitgedeeld.     

Net als voorgaande jaren kun je met verkoopboekjes langs familie, vrienden, buren en andere mensen in je omgeving om loten te verkopen.

Als iemand een lot wil kopen vullen zij de volgende gegevens in:

   -naam, adres, postcode en woonplaats

   -bank- of girorekeningnummer   (niet  vergeten)                 

  – het aantal loten dat ze willen kopen

  – een handtekening.

De kopers kunnen alleen incasso betalen. Je hoeft dus niet meer langs de deuren  om het geld op te halen. De mensen zetten namelijk hun bank- of girorekeningnummer in het verkoopboekje en hun lotnummer wordt dan vermeld op hun rekeningafschrift. Dit is makkelijk voor de mensen en veilig voor jou, want je hoeft niet meer met geld over straat.

Meer informatie over de actie vind je op de site van de Grote Clubactie.

De verkoopboekjes moeten uiterlijk op  12 oktober 2019 worden ingeleverd. We willen graag van iedereen de boekjes terug.

In het clubhuis staat een brievenbus waar je de verkoopboekjes in kunt doen.

Je mag ze ook bij ons thuis bezorgen.

Iedereen veel succes met verkopen. Het zou mooi zijn als we de 500 loten halen. Dat is ongeveer 5 loten per kind. Dat moet toch lukken. Meer loten verkopen mag altijd.

Nieuw

We bieden dit jaar voor het eerst de mogelijkheid aan om ook online te verkopen. Dit is mogelijk via link https://toolbox.clubactie.nl/actie/AKVVriendenschaarB. Deze link is pas vanaf zaterdag 14 september actief.

Alvast bedankt voor je inzet en succes met het verkopen.

Dorien van der Meer  (Koningstraat 12 ) en Annet Verbeij (Henegouwerhof 13)