jan 05, 2020 / by AKV Vriendenschaar / Geen reacties

Op dit moment staat het korfbal bij Vriendenschaar op een laag gourmetpitje. De afgelopen twee weken waren er vanwege de kerstvakantie even geen trainingen en wedstrijden. Een aantal van ons zal dit verschrikkelijk gevonden hebben en niet kunnen wachten tot het seizoen weer doorzet. Maar velen vonden het vast ook wel even lekker om een keer de zaterdag als ‘katerdag’ te gebruiken of een trainingsavond een afstandsbediening in plaats van een korfbal in handen te hebben. Maar dit betekent niet dat er achter de schermen bij de club niet van alles gebeurde…

Want we zitten weer in een nieuw jaar! Sterker nog, een nieuw decennium! En wat kan er echt niet missen tijdens een decenniumwisseling? Champagne? Vuurwerk? Het om 12 uur geven van drie zoenen aan iedereen binnen een straal van 50 meter (inclusief onbekenden)? Oudejaarsloten waarbij je altijd precies het verkeerde getal op het eind hebt staan? Gaston die de voordeur ook dit jaar weer niet weet te vinden?

Klopt natuurlijk allemaal, maar ik doel op oliebollen! En dan natuurlijk de oliebollen van Vriendenschaar. Want ook dit jaar heeft een flink aantal van onze vrijwilligers zich weer ingezet om heel Bodegraven te laten genieten van deze heerlijke Nieuwjaars delicatesse. Top, want ze zijn ook dit jaar weer vet lekker (of is het lekker vet..?). In ieder geval wil ik iedereen bedanken die hier zijn of haar steentje aan bijgedragen heeft.

Maar de start van een nieuw decennium kan natuurlijk ook niet zonder een leuk feest. Vandaar dat de Activiteiten Commissie afgelopen zaterdag een gezellige Muziek Bingo organiseerde. En muzikaal was de avond zeker, want zelf mocht ik weer mijn traditionele nieuwjaarsmedley ten gehore brengen. Heel eerlijk, ik was een beetje teleurgesteld dat mijn medley van vorig jaar de Top2000 niet gehaald had. Maar het is een nieuw jaar met nieuwe kansen. Dus hopelijk komt de Vriendenschaar Rhapsody van dit jaar wel bovenaan dit prestigieuze lijstje te staan. Benieuwd naar de tekst? Kijk dan snel verder in deze Aanschrijving.

Gelukkig nieuw decennium allemaal!

Mike