14 apr 2019 / Geschreven door akv Vriendenschaar / Geen reacties

Het bestuur en de technische commissie van Vriendenschaar zijn zeer enthousiast om Jorrit de Grutter te presenteren als de nieuwe trainer/coach van de selectie voor het seizoen 2019-2020.

Dinsdagavond 9 april was de ondertekening van de nieuwe verbintenis waarin club en trainer een intentie tot samenwerking voor 2 jaar hebben vastgelegd. Namens Vriendenschaar werd het contract mede ondertekend door penningmeester Merel van Wensveen.

De technische commissie heeft gezocht naar iemand die goede aansluiting heeft met de zeer jonge, talentvolle selectiegroep. Een trainer met ambitie die de groep op een hoger niveau kan brengen. De TC is ervan overtuigd deze persoon gevonden te hebben in de 25-jarige Jorrit de Grutter uit Alphen aan den Rijn.

Als trainer/coach heeft Jorrit ervaring opgedaan bij VZOD en Blauw-Wit A1. Daarnaast is Jorrit ook actief geweest als RTC trainer in district Noord West. Momenteel is hij veldtrainer en assistent-coach van Tempo 1 waarmee hij afgelopen woensdag promotie naar de Korfbal League heeft afgedwongen.

Volgend seizoen zal Jorrit echter niet assisteren op het hoogste niveau van Nederland maar zal hij als hoofdcoach van de Vriendenschaar selectie langs het veld aan de Groene Zoom in Bodegraven staan.

Jorrit, van harte welkom bij Vriendenschaar en heel veel succes het komende seizoen.