okt 02, 2017 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Reeuwijk E1 – Vriendenschaar E1

Wat een gewone zaterdagse wedstrijd leek voor Jerana, Jesse, Ize, Bas en Marise eindige in een groot feest. Onbewust speelden zij hun kampioenswedstrijd. De eerste 4 wedstrijden werden alle afgerond met een klinkende overwinning. Eigenlijk waren ze al niet meer in te halen, maar na een overwinning vandaag op Reeuwijk zou dat helemaal niet meer het geval kunnen zijn. De start was goed, al snel stond het 3-0 voor ons. En alhoewel het spel toen nog best gelijk op ging, liepen we in het eerste kwart uit naar 6-2 (ja Reeuwijk, je moet ze er wil inschieten natuurlijk). Na de eerste pauze kwam Jesse erin voor Bas. Reeuwijk had eigenlijk nog maar weinig tegenstand te bieden, dit omdat Vriendenschaar super verdedigde, heel goed vrij liep, leuk overspeelde en ten slotte ook nog 2 keer scoorde in dit kwart.

In het derde kwart ging Ize naar de kant voor Bas. Jesse zorgde door een mooi afstandsschot voor de 9-2 en liep de score op naar 16-2. In het vierde kwart scoorde Reeuwijk de 17-3, het massaal toegestroomde Vriendenschaar publiek beloonde dit tegendoelpunt met een applaus, hetgeen hen op boze blikken van de Vriendenschaar spelers kwam te staan. Kort daarop werd het zelfs 17-4, zou het dan toch nog spannend worden. Maar nee, de eindstand werd na wat mooie doorlopers (zonder score overigens) afgerond op 20-4.

Nietsvermoedend reden we met elkaar naar de club, alwaar zich een ware erehaag opgesteld had om deze terechte kampioenen te onthalen. Na een praatje van de technische commissie en het uitreiken van de welverdiende oorkonde (met snoep), was er champagne en taart.

Jerana, Jesse, Ize, Bas en Marise samen met jullie leiders Gwen en Patrick: VAN HARTE GEFELICITEERD