feb 06, 2017 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Vriendenschaar D1 – IJsselvogels D1    11 – 11

Nu was het dan zover. De wedstrijd tegen koploper IJsselvogels. Iedereen had er zin in en met goede moed wilden jullie laten zien wat jullie konden. Het begin ging uitstekend. Lisanne schoot gelijk de 1-0 binnen en David de 2-1 met een ver schot. Rustig werd er gecombineerd op zoek naar goede kansen. IJsselvogels liet hun klasse zien in het begin en liep uit naar een 2-5 voorsprong. Met mooie schoten van Fleur, Louise en Alisa gingen we de rust in met een 5-8 achterstand. Na rust was het gelijk 6-8 door een mooie loopactie van Casper. Toen kreeg David het op zijn heupen. Met twee mooie schoten werd het  8-9. Vanaf nu werd het spannend. Fleur maakte de 9-10 en het laatste kwart begon. Luuk gaf gelijk een geweldige pass op Alisa, die zo de 10-10 binnenschoot. Met nog twee minuten te gaan schoot IJsselvogels na een mooie aanval de 10-11 binnen. Er was nog één kans op de gelijkmaker. En de aanval speelde het perfect uit. Aanvoerder Louise maakte de belangrijkste van de ochtend en zette de 11-11 op het bord. Een geweldige wedstrijd van jullie en we zijn enorm trots op jullie prestatie. Op naar volgende week om opnieuw te knallen tegen IJsselvogels!

Vriendenschaar C1 – Nieuwerkerk C1  8 – 9

Afgelopen zaterdag speelde de C1 tegen Nieuwerkerk. We wisten waar de kracht lag van deze ploeg maar ook hun zwakte. Veel aandacht besteed aan het verdedigen. De start was perfect, binnen no time stonden we met 2-0 voor. Met mooi aanvalsspel werd de voorsprong vergroot tot 6-2 voor in de rust. Verdedigend stond het goed. In de 2e helft konden we aanvallend het tempo niet hoog genoeg houden hierdoor creëerden we minder kansen. Nieuwerkerk ging aanvallend meer op de dames spelen vooral op de doorloper. Uiteindelijk bleek dat voor ons het probleem. We kregen er geen grip op waardoor ze terug in de wedstrijd kwamen. Uiteindelijk werd er onverdiend verloren met 8-9. Compliment voor jullie inzet want daar heeft het zeker niet aan gelegen. Het zat in deze wedstrijd niet echt mee en met een beetje meer geluk hadden we deze wedstrijd gewonnen. Gauw vergeten en op naar de volgende wedstrijd uit tegen Korbis.