Geen verslag ontvangen

DeetosSnel B2 – Vriendenschaar B1

De Meervogels C2 – Vriendenschaar C1

Twist C4 – Vriendenschaar C1

Afgelopen zaterdag speelde de C1 zijn eerste wedstrijd van de zaal uit bij Meervogels in Zoetermeer. Meervogels C2 is op papier een van de zwakkere tegenstanders in de poule. De 1e helft was het allemaal net niet bij ons. Duels werden net niet gewonnen, net niet scherp genoeg in de afronding, en verdedigend ook net niet scherp genoeg.

Daarbij werden er teveel fouten gemaakt. Na een 2-0 voorsprong kwam Meervogels onnodig weer terug tot 2-2. De C1 ging de rust in met een 4-2 voorsprong. De 2e helft ging iets beter maar uiteindelijk wist Meervogels toch weer de 4-3 te scoren. De ommekeer kwam na een onderschepping van Lieke in het verdedigingsvak bij de middenlijn die prachtig werd uitgespeeld door Pim en Rik. Daarna kwamen wij veel beter in ons spel en scoorde we in de laatste 7 minuten nog eens 6 keer. Uiteindelijk werd er gewonnen met 11-3 in een moeizame wedstrijd. Snel vergeten en op naar aanstaande wedstrijd thuis tegen KZ.