mei 04, 2019 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Thank you for Jur letter. In je brief geef je aan ‘ken je klassiekers’. Nou, dan kan ik me natuurlijk niet inhouden:

Sinds een dag of 365 kijk ik al uit naar dit moment. Het moment waarop jij nou eindelijk eens een Talk to the Mike in zou sturen. Alles heb ik eraan gedaan om je aandacht te trekken, maar niets leek te werken. Tijdens het selectieweekend ben ik zelfs langsgekomen om stiekem een combinatie van jalapenos, oesters en pruimensap door je pilsjes heen te mixen. Maar jij liet je niet kennen en wist hier alsnog met volle teugen van te genieten. Raise Jur glass! klonk het door het kamphuis. Oke, de volgende dag voelde Jur zich niet echt simply the best. Met als gevolg dat ik nog steeds niet je aandacht had. Maar vriend, Jur the one that I want! En eindelijk heb ik nu wel je aandacht.

Ik ben het helemaal eens met jouw opvatting over de derde helft. Waar in de zaal de deuren vaak pas ‘s nachts na tweeen gesloten worden, is op het veld rond een uur of 7 de sound of silence alweer te horen. Zomers is het na zevenen op de Groene Zoom dan ook vaak stil in mei. Vaak denk ik zelf dan ook ‘Watskeburt’? Maar ik denk dat dit voornamelijk komt doordat de speeltijden veranderen. Times are changing van de zaal naar het veld. Waar we in de Sporthoeve pas starten rond half 10 met het bespreken van de wedstrijd, doen we dit op het veld natuurlijk al rond een uur of 5.

Maar mogelijkheden moeten er zeker zijn! Zo lijkt het mij beregezellig als iedereen wat langer blijft hangen zonder dat de club hoeft te vragen ‘blijf je vana-na-na-na-navond bij mij? Ik denk dat de kantinecommissie er ook zeker voor open staat dat er eens in de zoveel tijd een feestmaal verzorgd wordt. Zelf denk ik aan iets van wraps met een leipe mocro flavour. Maar hier is wel wat hulp bij nodig. Want ook in de kantine hebben we hard extra vrijwilligers nodig die zo nu en dan een bardienst draaien. Wanneer dit het geval is denk ik dat het voor de kantinecommissie ook gemakkelijker zal worden om misschien avondmaaltijden te verzorgen. Dus hopelijk zijn er leden of ouders die hier zo nu en dan willen bijspringen. Help, we need somebody!

Maar Jur, zelf zit je in de Activiteiten Commissie! En jij bent zo ongelofelijk gedreven op dit onderwerp. Misschien willen jullie (in samenwerking met de kantine) na de laatste thuiswedstrijd op 1 juni een mooi feestmaal verzorgen? Klinkt mij in ieder geval als muziek in de oren!

Jurs truly,

Mike

(wil je de bijdrage van Jur lezen, waarop Mike reageert? Dat kan: https://www.akv-vriendenschaar.nl/talk-to-the-mike/)