DIGI KAMP 2019 – PRESS PLAY PARTY

Dit jaar pakken we de Bonte Avond nóg toffer aan! Om er een extra leuke en afwisselende avond van te maken heeft de algemene leiding ervoor gekozen om van tevoren een divers programma voor jullie op te stellen. Dit jaar schrijf je je als team van tevoren in voor de te gekke acts die wij voor jullie uitgezocht hebben. Hieronder zien jullie het programma met de acts waar jullie de voorkeur aan mogen geven. Geef in de kolom ‘voorkeur’ aan wat jullie eerste keus, tweede keus, derde keus (etc.) is tot aan jullie achtste keus. Stuur dit document vervolgens ingevuld terug naar kamp@akv-vriendenschaar.nl. Vergeet hierbij jullie groepsnaam niet.

Rekening houdend met jullie voorkeuren zullen wij de acts vervolgens over de teams verdelen. Daarbij kijken we eerst naar de voorkeuren van de jongste teams en eindigen we bij die van de oudste teams. Ga er dus niet blind vanuit dat je je eerste keuze krijgt, het is namelijk zomaar mogelijk (voor oudere teams) om een van je laatste keuzes te krijgen. Dit ook om de lat voor oudere teams wat hoger te leggen.

Spelregels: Jullie mogen zelf bepalen met hoeveel personen jullie op het podium staan. Het kampthema hoeft niet terug te komen in de act. De act duurt max. 5 minuten. Het op- en afbouwen duurt samen max. 2 minuten.

Op het moment dat jullie weten met welke act jullie aan de slag gaan, krijgen jullie nog een extra opdracht. Maak een coole poster op A2 formaat die vrijdagavond in de ‘Hall of  Play’ opgehangen wordt om jullie act aan te kondigen. Wees zo creatief mogelijk! Teken, knutsel, knip, plak of Photoshop er lekker op los! Het A2 papier kunnen jullie opvragen bij Mark Schilt.

Dus geef snel jullie voorkeuren door, dan laten wij jullie binnen no time weten op welke act jullie je creativiteit los mogen laten. Veel succes met de voorbereidingen!

PRESS PLAY PROGRAMMA

Act Denk bijvoorbeeld aan•••
Muziek Een muzikaal stuk zoals een rap, een smartlap, een medley, etc. Of doe je favoriete muzikanten na!
Dans Een voorstelling gevuld met dans (en muziek)
Cabaret /

Stand-up comedy

Een (zelf bedacht) humoristisch stuk waarin moppen/grappen verteld worden of een programma wordt nagedaan zoals The Roast, De Lama’s, etc.
Quiz Een pubquiz of een programma zoals De Slimste Mens, De Kwis, Weekend Miljonairs, etc.
Spelshow Een spelshow zoals Jongens tegen de Meiden, Wie Ben Ik, Rad van Fortuin, Ik hou van Holland, etc.
Musical Een (zelf bedacht) muzikaal theaterstuk
Talkshow Een programma zoals RTL Late Night, De Wereld Draait Door, Veronica Inside, etc.
Goochelshow Een goochelshow zoals van Hans Klok, Hans Kazan, etc.