Hoera! Glasvezel voor Bodegraven en Zwammerdam!

Er kozen voldoende inwoners voor glasvezel dus DELTA Fiber Netwerk gaat vanaf dit voorjaar glasvezel aanleggen. Vriendenschaar wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen graag bedanken voor dit fantastische resultaat, namelijk een bedrag van 850 voor onze vereniging!

Heb jij je nog niet aangemeld? Je hebt nog tot 09 april 2022 de tijd om dit te doen zonder aansluitkosten te betalen én gebruik te maken van het actieaanbod van de vereniging. Bestel via onderstaande linkjes voor het speciale actieaanbod. Hiermee ontvangt de club € 50,- per aanmelding en jij krijgt € 25,- extra korting!

Aanmelden bij DELTA kan hier!                                        Aanmelden bij Caiway kan hier!

 

De voordelen van glasvezel 

  • Supersnel internet voor dezelfde prijs
  • De snelheid krijgen die je wordt beloofd 
  • Gamen zonder haperen en een supersnelle ping 
  • Even snel uploaden als downloaden

 

Wie is Delta Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland en zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland. DELTA heeft de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij.