feb 19, 2020 / by AKV Vriendenschaar / Geen reacties

Terwijl ik dit schrijf moeten de wedstrijden van 15 februari nog gespeeld worden. Maar na de wedstrijden van onze selectie tegen ONDO zien we een opvallende stand in zowel de poule van ons 1e als ons 2e. Hierin zijn de top drie teams namelijk identiek aan elkaar. Met bovenaan ONDO, gevolgd door Erasmus op de tweede plek. En wij? Wij staan derde. Hopelijk lukt het de selectie om nog wat plaatsen te stijgen in de laatste weken van de competitie.

Maar zoals ik al zei, nu zijn we nog nummertje drie. Wat me brengt bij een team dat misschien vaker de spotlight verdient. Namelijk de nummers 3 van onze club. Het 3e natuurlijk! Of zoals ik ze graag noem: het driemteam. Een paar weken geleden kwam ik deze toppers aanmoedigen in de wedstrijd tegen ook hun grootste concurrent: ONDO. Na een zeer spannende pot bleven de 2 punten gelukkig (en terecht) in Bodegraven. Dit moest na de wedstrijd natuurlijk met een drankje gevierd worden. Vanzelfsprekend sluit ik dan even aan om dit driemteam te feliciteren met hun behaalde victorie. Maar dan krijg je het te horen….

“Heuj voorzittertje, leuk hoor dat 1e en 2e. Maar wanneer worden wij nu eens benoemd in je stukjes?”

Met het schaamrood op de kaken stotter ik wat woorden om mezelf hieruit te redden. Want ze hebben natuurlijk helemaal gelijk. Mijn focus ligt soms wat te vaak op de selectie en minder op de rest van de teams. Dus bij deze mijn nederige excuses aan het 3e, maar ook aan het 4e, het G-team, het midweek-team, de recreanten en natuurlijk de A1, A2, B1, B2, B3, B4, C1, C2, D1, D2, E1, E2, F1, F2 en de kangoeroes. Jullie verdienen allemaal your moment of fame! Hopelijk gaat het lukken om deze wat vaker te geven. 

Maar hier kunnen jullie natuurlijk ook zelf voor zorgen. Hoe? Door mij een Talk To The Mike te sturen. Want het is alweer een tijdje geleden dat iemand mij een prangende vraag heeft durven stellen. Dus stuur deze snel op naar voorzitter@akv-vriendenschaar.nl. Kom maar op!

Mike