************** Commissieleden AC gezocht! ***************

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en daar horen ook weer nieuwe activiteiten bij. De activiteitencommissie bestaat ondertussen alweer een aantal jaren. In deze jaren zijn verschillende leuke activiteiten de revue gepasseerd. Te denken aan o.a. Het Oktoberfest, Mexicaanse avond, Het ‘Foute’ Slotfeest, Bowlen en de Oudjaarsborrel in de enige echte Vriendenschaar Winterhut.

 

Dit seizoen willen we graag met een nieuwe frisse lichting enthousiaste commissieleden beginnen, om door het jaar heen weer leuke activiteiten te organiseren. Wij hebben met plezier de afgelopen jaren activiteiten voor jullie georganiseerd, maar aan alles komt een eind;-).

Nog even kort wat de Activiteitencommissie inhoudt:

De Activiteitencommissie richt zich op het organiseren en begeleiden van diverse verenigingsactiviteiten. Te denken valt aan feestavonden (thema-, slot-, kampioensfeest, nieuwjaarsborrel), het gezamenlijk kijken van sportevenementen in de kantine, activiteiten zoals bijvoorbeeld bowlen, lasergamen etc. of andere nog te bedenken activiteiten binnen of met Vriendenschaar.

Functie

Een enthousiast lid dat graag leuke activiteiten organiseert voor andere leden van de vereniging. Mocht je het al druk zat hebben met andere bezigheden dan is dat geen probleem: de Activiteitencommissie is geen full-time job. Het zal voornamelijk tijd in beslag nemen vlak voor een activiteit. Daarbij is natuurlijk ook de mogelijkheid om meer taken op te pakken voor het ene activiteit dan voor een ander. Er zijn verschillende “rollen” die ingevuld dienen te worden binnen de activiteitencommissie o.a. Voorzitter, PR/Communicatie, Contactpersoon Bar, Penningmeester, overige taken.

Aanbod

Een leuke vereniging met enthousiaste leden. Een overzicht van activiteiten die door de jaren heen georganiseerd zijn en de aanpak hierbij. Duidelijke overdracht en daarna altijd de mogelijkheid om vragen te stellen aan de oud-commissieleden. Een opbergruimte voor de activiteitencommissie in het vooruitzicht.

Klinkt dit als muziek in de horen en zie jij jezelf als één van de leden van de Activiteitencommissie, neem dan gauw contact op met ons! Dit kan door middel van een mailtje naar het onderstaande mailadres of spreek ons aan. Mocht je aan de hand van dit stuk nog vragen hebben, laat het ons weten.

 

Groeten,

Activiteitencommissie – ac@akv-vriendenschaar.nl