dec 11, 2017 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Vriendenschaar verliest 2 dure punten

Nadat Vriendenschaar 2 het goede voorbeeld had gegeven door op karakter te verslaan, was het de beurt aan Vriendenschaar 1.

Het begin van de wedstrijd verliep goed voor de ploeg uit Bodegraven. Mooie dynamische aanvallen, veel kansen en een goede inzet zorgde voor een 6-1 voorsprong binnen 9 minuten. Wat er daarna gebeurde is onduidelijk. Door veel plaatsfouten, te weinig beweging en het missen van teveel kansen, kwam WION volledig terug in de wedstrijd. Dit leidde tot een ruststand van 8-7 in het voordeel van Vriendenschaar. Ook in de tweede helft bleef Vriendenschaar korte aanvallen spelen en leek het vertrouwen te zijn verdwenen. WION bleef wel scoren, wat leidde tot een einduitslag van 12-17 in het voordeel van de Rotterdammers. Volgende week wacht Nexus uit in Schiedam, deze wedstrijd moet gewonnen worden om niet om de onderste plekken terecht te komen.