dec 13, 2016 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Bliksemstart Vriendenschaar

Het was een ongekende orkaankracht, wat de Knikker keukens ploeg het eerste kwartier liet zien. Toen de stofwolken waren opgetrokken stond het 9-1 in het voordeel van de thuisploeg. Wekelijks wordt erop gehamerd om gelijk scherp aan het duel te beginnen, om zo niet steeds achter de feiten aan te hoeven lopen. En wekelijks nemen de spelers zich dit ook voor, deze zaterdag was er geen kruit tegen gewassen. Vriendenschaar rondde bijna alle kansen in een keer af en eigenlijk was de wedstrijd al gespeeld, alhoewel je dat nooit zomaar mag en kan roepen. Twist laat regelmatig zien over een groot scorend vermogen te beschikken en komen vaak boven 20 gescoorde doelpunten per wedstrijd uit. De 14-6 ruststand voelde wel heel comfortabel, maar betekende gelijk dat in het laatste kwart van de eerste helft beide ploegen gewoon gelijk opgegaan waren. En Twist had nu niks meer te verliezen. Lange aanvallen blijven spelen en het verschil niet kleiner laten worden, dan ben je na 15 minuten in de tweede helft wel echt klaar. Twist startte goed, maar het zat de Vlaardingers niet mee. In een lange aanval van ruim 2 minuten kwamen ze niet tot scoren, ook Vriendenschaar paste even in deze beginfase, maar was uiteindelijk wel weer de ploeg die als eerste scoorde. Bij Twist leek het verzet gebroken en Vriendschaar bleef akelig zuiver schieten. De grootste voorsprong in de wedstrijd bedroeg 11 goals verschil en aan de eindstand van 25-15 viel dan ook helemaal niets af te dingen. Bij Vriendenschaar liep het echt lekker vandaag en dan is de ploeg tot grote daden in staat, zo is gebleken. Graag meer van dit soort wedstrijden.