jan 08, 2018 / by Ruben Ritmeester / Geen reacties

Vriendenschaar verliest opnieuw

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Vriendenschaar was er helemaal klaar voor om 2 punten te pakken. De scheidsrechter floot in en de wedstrijd ging van start.
Beide ploegen begonnen fanatiek en in de eerste paar minuten ging de stand gelijk op. Na 12 minuten gespeeld te hebben stond het 5-5.
Beide ploegen lieten er geen gras over groeien en deden hun best om op voorsprong te komen. De volgende minuten bleef het gelijk op gaan. Korbis wist kort voor de rust met een kleine voorsprong te komen van 8-9. Met deze stand was de eerste helft gespeeld.

Na de rust maakte Rianne Kwakernaak de gelijkmaker van 9-9. Dit gaf de ploeg moed om door te gaan. Helaas lukte het de Bodegravers niet om mee te scoren met Korbis.
Dit zorgde ervoor dat Korbis op een voorsprong kwam van 12-18 Vriendenschaar bleef knokken voor de punten en scoorde uiteindelijk nog een aantal doelpunten.
Helaas was dit niet genoeg om Korbis nog in te halen. De scheidsrechter floot af met een eindstand van 15-21