okt 22, 2018 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

VERLIES TEGEN ZUIVERE, ONGESLAGEN KOPLOPER VOOR VRIENDENSCHAAR 1

Na winst op voormalig koploper Twist 1, is KOAG 1 in de poule van Vriendenschaar 1 ongeslagen koploper, met een flink doelsaldo. Afgelopen zaterdag speelde de ploeg van De Knikker Keukens thuis tegen die ongeslagen koploper en wist dat het een moeilijke pot ging worden. Er werd van meet af aan fel verdedigd door Vriendenschaar, maar met acht zuivere spelers in de basis van KOAG 1, waaronder de uit de korfballeague teruggekomen Peter Scheek, kwam Vriendenschaar 1 toch op achterstand. Toch bleef de thuisploeg tot aan rust (stand: 8-13) en tot net na rust aardig meescoren (12-18). Er werden mooie goals gemaakt, waarvan veel veldgoals, wat een knappe prestatie te noemen is tegen een ploeg als KOAG. Na de 12-18 begon KOAG 1 echt uit te lopen. Ex-Blauw-Wit-speler Peter Scheek was goed voor maar liefst zeven goals. Het schotpercentage van de ploeg bleef hoog en zo kwam het tot een eindstand van 16-27. Desondanks heeft Vriendenschaar 1 het niet slecht gedaan met aanvallend de volgende goalverdeling: tien schoten, drie korte kansen, een omdraaibal, doorloper en slechts één strafworp. Zeven van de acht basisspelers heeft gescoord. De laatste tien minuten bracht Vriendenschaar 1 een geheel A1-vak in, dat nog drie goals maakte tegen KOAG 1 door knap samenspel.