sep 19, 2017 / by Ruben Ritmeester / Geen reacties

Vriendenschaar verliest.

Na de eerste winst vorige week tegen Fortissimo de taak om deze week het zelfde te doen tegen Viking uit Wijk bij Duurstede.

Met de opdracht om scherper te beginnen dan vorige week startte Vriendenschaar aan de wedstrijd. Door goede aanvallen kwam Vriendenschaar na 10 minuten op een 1-3 voorsprong. Na deze voorsprong verzuimde de ploeg om deze stand verder uit te breiden. Veel persoonlijke fouten waar Viking van profiteerde zorgde net voor rust dat de tegenstander op een 10-8 voorsprong kwam. Twee simpele aanvallen leidde tot een ruststand van 10-10.
In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Een gelijk opgaande strijd tot aan de 13-13. Hierna liep Vriendenschaar steeds achter de feiten aan. Het gaatje van 2 en 3 doelpunten kon niet worden gedicht. Een laatste slotoffensief zorgde nog voor de 19-18 een aantal minuten voor tijd maar dichterbij kwam Vriendenschaar niet meer. Een domper voor Vriendenschaar die graag de punten mee naar huis had genomen.

Volgende week de 2e thuiswedstrijd. Het nog ongeslagen Korbis komt op bezoek op de Groene zoom in Bodegraven. Aanstaande zaterdag aan Vriendenschaar om de punten in Bodegraven te houden.