13 mrt 2019 / Geschreven door akv Vriendenschaar / Geen reacties

Vriendenschaar 1 had twee weken om zich op te maken voor de wedstrijd op zaterdag 9 maart tegen concurrent voor het kampioenschap Tiel ’72. Met de voorbereiding was dus niks mis. Desondanks startten de Bodegravers betreffende wedstrijd niet scherp.

Voornamelijk het eerste kwartier had de uitploeg veel overwicht. De ploeg van De Knikker Keukens wist niet goed genoeg te sluiten in de verdediging, pakte te weinig rebounds en lukte het tegelijkertijd ook niet echt om te scoren.

Na de 0-1 heeft Vriendenschaar 1 enkel nog achtergestaan met twee of drie doelpunten. Dit bracht de ruststand op 6-9. De tweede helft ging het verdedigend beter en wist Tiel ’72 minder makkelijk te scoren. Er werd door de Bodegravers zelf echter ook nog veel gemist.

Zo liet de thuisploeg de verschillende kansen die er waren om het gelijk te trekken liggen en won de uitploeg terecht met een eindstand van 11-14, met een zeer laag totaalaantal doelpunten. Het was niet de meest spectaculaire wedstrijd om te zien voor het in groten getale aanwezige publiek.

Van Vriendenschaar 1 sprong er qua niveau niemand echt bovenuit deze wedstrijd, maar speler Jack Bunnik wist wel vier doelpunten te maken. Ook speler uit het tweede Thom uit de Bosch maakte een goede invalbeurt, maar viel later helaas geblesseerd uit.