13 mrt 2019 / Geschreven door akv Vriendenschaar / Geen reacties

Hi Jack,

Leuk dat jij een keer de kans aangrijpt om mijn voorzittersstukje te kapen. Weet ik meteen waar het Engels woord ‘hijack’ vandaan komt. Mocht men tijdens deze les op school hebben lopen slapen: https://bit.ly/2VibS1p 😉.

Voordat ik inga op je Talk to the Mike wil ik even benadrukken wat voor een geweldige avond ik afgelopen zaterdag weer met je beleefd heb. De pubquiz was weer een fantastisch succes! 99% van de credits gaan hiervoor natuurlijk naar Sylvia, Ilse, Raymond en de activiteiten commissie. Maar die ene procent die overblijft is toch echt voor ons samen. Vaak krijg ik de vraag of we alle ongein die we uithalen op zo’n avond van te voren voorbereiden. En wij weten allebei dat dit voor nul komma nul procent het geval is. Onze klik is altijd zo goed dat samen een top avond verzorgen haast vanzelf gaat. 100% klik en 0,0% voorbereiding. Een van de weinige keren dat we blij zijn dat er ergens 0,0% in zit.

Maar laten we het even zakelijk houden. Zoals je al benadrukte durfde ik het inderdaad aan om het 1e tot de aankomende kampioen te bombarderen. Helaas hebben we afgelopen zaterdag twee cruciale punten verloren tegen Tiel. Maar laat ik benadrukken: alles is nog mogelijk! Want één nederlaag voor Tiel betekent gewoon dat wij weer die koppositie kunnen overpakken. En de druk ligt nu op hun schouders. Parijs lijkt dus inderdaad heel ver maar ik kan gelukkig het puntje van de Eiffeltoren nog wel zien. 

Dan jouw uitdaging. Een spekglad kinnetje wanneer het kampioenschap alsnog behaald wordt. Daar gaat je mannelijkheid! In dat geval zal ik als tegenprestatie de eerste competitie thuiswedstrijd op het veld in een krokodillenpak (pubquiz bezoekers zullen deze herkennen) als cheerleader jullie naar de overwinning juichen! Daarnaast gaat dan ook bij mij de baard eraf. En zelfs als jullie tweede worden (en promoveren) beloof ik jullie bij deze dat er geen haar op mijn kin te vinden zal zijn. Challenge accepted! Maar laat ik hier nog een extra schepje bovenop doen.

Al een lange tijd zijn we binnen de club bezig om geld te verzamelen voor een nieuw dak. Dit is een flinke investering waarbij alle beetjes helpen. Daarom start ik een inzamelingsactie op het moment dat we promoveren en de baard eraf moet. Iedereen kan vanaf dat moment via een link op de website en in de Aanschrijving een bijdrage doneren aan deze actie. Voor elke 10 euro die ik op deze manier binnenhaal blijft mijn baard er een dag langer af. Hopelijk ga ik op deze manier een baardloze zomer tegemoet!

Vriend, Is dat een deal? Dan ga ik nu nog even genieten van mijn laatste harige dagen in de maart-maand baard-maand

Mike

Net als Jack ook je mening of ideeën in een Talk to the Mike delen? Zeker doen! Stuur het op naar voorzitter@akv-vriendenschaar.nl.