25 feb 2019 / Geschreven door akv Vriendenschaar / Geen reacties

Beste Mike,

In aanschrijving nr. 11 van 14 januari nam jij het K-woord in de mond. Dan heb ik het niet over Kelly of Korfbal, maar over Kampioenschap. Jij deed de gewaagde uitspraak: ‘Dit seizoen worden wij kampioen’. Inmiddels zijn we weer een aantal wedstrijden verder en staan we met nog vier wedstrijden te spelen bovenaan in de competitie. Uiteraard moeten we rustig blijven en komen hierbij bekende clichés naar boven zoals ‘we spelen nog vier finales’, ‘wedstrijd voor wedstrijd bekijken’ en ‘Parijs is nog ver’. Echter, bij een gewaagde uitspraak als ‘dit seizoen worden wij kampioen’, hoort ook een gewaagde weddenschap. Daarom daag ik jou hierbij uit om een ludieke tegenprestatie te verzinnen op het moment dat ons vlaggenschip het kampioenschap binnen zou slepen. Om je hierbij niet alleen voor het blok te zetten, gooi ik zelf alvast wat kolen op het vuur (zoals je van me gewend bent 😉):

Bij een eventueel kampioenschap scheer ik mijn baard af, een kale kin van oor tot oor!

Zo… nu jij!

Sportieve groet,

Jack