11 feb 2019 / Geschreven door akv Vriendenschaar / Geen reacties

Lieve lezer,

Het is bijna Valentijnsdag. En al een tijdje loop ik met een kriebelend gevoel rond en dit is het moment van het jaar om het te uiten. Dat gevoel van vlinders in mijn buik. De afgelopen wedstrijden van de selectie was het weer zover. De spanning is telkens om te snijden maar uiteindelijk weten we toch die overwinning weer te pakken. Heel Vriendenschaar ontploft in euforie!

Maar ik heb alleen oog voor jou…

Ik kan mijn blik niet van je afhouden als ik je weer, simpelweg, je ding zie doen in het veld, op de tribune of daaromheen. Zo’n grote sporthal maar het is alleen jij die ik zie. Ik ben geobsedeerd door je. Wanneer je juicht voor een prachtig doelpunt of soms juist vloekt bij een blunder. Je positivisme dat invloed heeft op iedereen in je buurt. En het enthousiasme dat van je afstraalt als de wedstrijd gewonnen blijkt. Prachtig!

Maar ik wil dat dit gevoel wederzijds is! Zo graag dat ik een plannetje heb bedacht. Ik ben van plan om een bepaalde dame en heer van de club voor mijn karretje te spannen. Het perfecte duo voor de klus. Ik plak wat vleugels op hun ruggen en bewapend met de pijl en boog der liefde stuur ik ze op pad om jouw hart voor mij te winnen. Voilà, zie hier mijn persoonlijke Cupido’s. Of beter gezegd: Cupiduo! Valerie en Tijn. Voor het gemak noem ik ze even Val en Tijn.

De komende dagen zullen zij jou een perfecte week bezorgen. Opeens schieten alle verkeerslichten op groen als jij aan komt rijden. Krijg je je boodschappen gratis omdat precies jij die vierde wachtende in de rij bent. Maakt natuurlijk net jij het winnende doelpunt in de laatste seconde. En de blinde poule? Die is natuurlijk voor jou! Ondanks dat je je niet eens kon herinneren dat je meespeelde. En bij al die geluksmomentjes wordt mijn naam stiekem in je oren gefluisterd door Val en Tijn. Daarmee moet ik toch zeker jouw liefde kunnen winnen!

Maar nu hoor ik je denken: ‘Deze liefdesuiting zal hij wel naar honderden mensen gestuurd hebben’. Nee, natuurlijk niet! Deze brief is speciaal voor jou. Gewoon omdat jij jij bent. En jij zorgt voor die extra glinstering die deze club zo mooi maakt voor mij.

-XXX-
Anoniempje