okt 02, 2018 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

VRIENDENSCHAAR 1 GEEN PUNTEN TEGEN TOPPER DES

Bekend bij Vriendenschaar 1 was dat de wedstrijd van 29 september geen simpele wedstrijd zou worden. DES 1 staat namelijk te boek als een goede, fanatieke ploeg, en deze naam werd ook afgelopen zaterdag weer eer aan gedaan door de ploeg uit Delft. De start van Vriendenschaar was echter ook zeer goed en fel, waardoor het na de eerste tien minuten 5-5 stond. Iedere minuut een doelpunt, niet verkeerd. Tot aan de rust speelden beide ploegen aanvallend sterk en werden er veel mooie kansen gecreëerd, waarvan er ook veel mooi werden afgemaakt. Zo scoorden voor de ploeg van De Knikker Keukens spelers Merel van Wensveen en Thom uit de Bosch gezamenlijk al acht doelpunten. Ook de eerste minuten na rust bleven beide ploegen sterk spelen, zodat de stand de eerste veertig minuten aardig gelijk opliep. Hierna begon DES toch de overhand te nemen: de felheid en doeltreffendheid waarmee gespeeld werd, liep niet af tegen het einde van de wedstrijd. Zo werd het lastiger voor Vriendenschaar om mee te blijven komen, waardoor op een gegeven moment een gat van vijf doelpunten ontstond. Dit liep voor de eindstand op tot zeven: 22-15. Ook deze wedstrijd mocht een A1’er zijn debuut maken in Vriendenschaar 1, ditmaal Luc Versteeg. Dat deed hij goed.