feb 07, 2017 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Korbis C1 – Vriendenschaar C1                6 – 13

Na de teleurstelling vorige week na de verloren wedstrijd tegen Nieuwerkerk moest de C1 uit naar Korbis.  De afgelopen week hebben jullie keihard getraind en de partijtjes gingen het erg goed. Veel scores en hoog tempo. Met een goed gevoel gingen we dan ook zaterdag naar Korbis. Het werd een prima wedstrijd waarbij het verdedigend stond als een huis en aanvallend de druk bij de tegenstander lag. Na 6-4 voor met de rust werd er in de 2e helft een tandje erbij gedaan. We liepen makkelijk uit naar 11-4 met mooie aanvallen. Uiteindelijk werd er dik verdiend gewonnen met 13-6. In deze wedstrijd werd het goede trainen beloond met een goede wedstrijd. A.s zaterdag komt Tempo C1 naar Bodegraven en in deze vorm maken we zeker een kans om er een echte wedstrijd te maken en de 2 punten in Bodegraven te houden.