jan 16, 2017 / by akv Vriendenschaar / Geen reacties

Vriendenschaar C1 – Meervogels C2 8 – 4

De wedstrijd van vorige week tegen Avanti ging niet door vanwege het slechte weer. Afgelopen zaterdag konden we eindelijk weer, na een aantal weken, eens een wedstrijd spelen thuis tegen De Meervogels C2. Deze ploeg stond onderaan met 2 punten. De uitwedstrijd hadden we uiteindelijk met groot verschil gewonnen maar dat ging niet echt makkelijk. We wisten dat we goed moesten starten met veel druk aanvallend en verdedigend kort sluiten. Verdedigend stond het goed en aanvallend speelde we snel en gevarieerd en creerde daardoor veel kansen. Helaas beloonde we ons niet met scores hierdoor kon Meervogels lang bijblijven. Uiteindelijk werd het gaatje gemaakt in de 2e helft en werd er dik verdiend gewonnen met 8-4. Compliment aan jullie voor het aanvalsspel en de scherpte in de afronding komt vanzelf als jullie zo blijven trainen en spelen. Volgende week uit naar KZ Danaïden.

Korbis C2 – Vriendenschaar C2 5 – 6

Afgelopen zaterdag mocht C2 weer een wedstrijd spelen.
Dit keer uit tegen Korbis.
Op papier zou Korbis een gelijkwaardige tegenstander zijn.

Jammer genoeg kwamen we snel achter met 1-0.
Maar C2 ging hier natuurlijk niet mee akkoord en zorgde er al gauw voor dat we gelijk kwamen.
Er zaten mooie acties in de eerste helft waardoor we de rust in gingen met een 4-2 voorsprong!

Helaas heeft C2 altijd wat opstart problemen na de rust, waardoor Korbis terug kon komen tot 4-4.
Ook blesseerde Evy zich waardoor ze de wedstrijd niet kon uitspelen.
Dit keer hadden we geen reserves waardoor het we verder gingen met 7.

Korbis kwam voor met 5-4 maar C2 vocht zich terug naar 5-5 en het vak van 3 maakte de 5-6.

C2 mijn complimenten hoe jullie de laatste 4 minuten hebben uitgespeeld echt knap.